Joululahja äidille

Joululahjaideoita äidille

Jokainen kunnon lapsi hommaa lahjan ainakin äidille ja naisystävälle. Äidille joululahjan hommaaminen on helppoa, sillä vaihtoehtoja hyväksi lahjaksi on useita ja vaikeus löytyy yleensä vain siitä minkä valitsee. Seuraavassa muutamia hyväksi todettuja jolululahjavinkkejä äidille ostettavaksi ja ehdottomasti 2014 vuoden parhaat joululahjat äidille löydät meidän kauttamme.

 

Taitaentehtyjä käsitöitä

Anna äidille käsitöitä lahjaksi!

Taitaentehty sivustolla on suomalaisten uniikkeja käsintehtyjä tuotteita laaja valikoima joista löytyy niin vaatetusta kuin sisustustavaroitakin. Vaikka tuotteet ovat käsitöitä ne ovat silti todella laadukkaita ja tyylikkäitä, mutta myös todella edullisia. Tuotteet toimitetaan huolellisesti ja nopeasti asiakkaalle ja taitaentehty sivustolla on käytössä todella turvallisia maksuvaihtoehtoja. Verkkokauppa ei ole sidottu yhteen paikkakuntaan vaan ihmiset ympäri suomea voivat myydä tuotteitaan kyseisessä nettisivulla. Yleensä äidit pitävät käsitöistä ja saattavat itsekin tehdä niitä joten käsityöt on mukava ja käytännöllinen lahja. Monesti äidit eivät halua tuotteiden sisältävän jotain tiettyä ainetta tai heillä on vastaansanomista tehtaiden valmistusmenetelmiin. Tällöin käsityöt ovat äidille mieluinen lahja. Niissä ei ole mitään aineita joita äiti ei halua käyttää eikä niitä ole valmistettu muuta kuin tunteella ja taidolla. Tästä pääset taitaentehty sivustolle

 

Lukemista äidille pimeisiin iltoihin!

Bookplus verkkokaupasta löydät kirjat äidille kuin äidille. Heillä on todella suuri valikoima erilaisia ja erikielisiä laadukkaita ja edullisia kirjoja. Bookplussan toimitukset ovat aina nopeita eikä kirjaa tarvitse odottaa kuin muutama päivä kun se on jo perillä. Bookplussan valikoimasta löydät lähes kaikki suomen-, englannin- ja saksankieliset kirjat romantiikasta jännittävään thrilleriin. Yleisestihän kirjat tuovat tunnelmaa ja jännitystä pimeisiin iltoihin ja mikäs sen mukavampaa iltaisin sängyssä on kuin avata hyvä ja kiinnostava kirja, uppoutua sen syövereihin ja unohtaa tämä maailma. Äidille kirja on tunnelmallinen ja luova lahja – eli kirja on erinomainen joululahja äidille. Jos tiedät äitisi pitävän jostain tietystä kirjatyypistä tai kirjailijasta on hyvä etsiä hänen lempikirjansa mitä äidillä ei vielä ole ja antaa se joululahjana hänelle. Bookplussan sivuille tästä

 

Anna äidille luonnollisuutta lahjaksi!

Ecodeal on täysin kotimainen luonnontuotteiden verkkokauppa jonka tuotteista huokuvat hyvä olo, aitous, laatu sekä ekologisuus. Ecodealin luonnonkosmetiikka kunnioittaa niin ihoasi kuin koko kehoasikin. Heidän laajaan ja laadukkaaseen valikoimaan kuuluu puhtaat luomuruuat, koti ja toimistotarvikkeet, vaatetus sekä luonnonkosmetiikka. Ecodealin tuotteet ovat edullisia ja toimitetaan kotiin nopeasti, vaivattomasti ja maksutta lähimpään siwaasi. Luonnollisesti äidille loistava joululahja on luonnontuotteet joista äiti varmasti ilahtuu todella paljon. Äidit eivät hirmuisemmin arvosta kemikaaleja vaan pitävät luonnontuotteita hyvinä, laadukkaina ja tarpeellisina kuten Ecodealin tuotteet ovat. Äidit pitävät usein luonnosta ja haluavat suojella sitä, joten silloin oikea vaihtoehto on Ecodealin luonnontuotteet joululahjaksi äidille.

 

Lehdet

A-Lehdet – huikea 40 prosentin joulukampanja!

A-Lehdet tarjoaa nyt ainutlaatuisen tarjouksen ja tarjoaa kaikki lehtitilaukset 40% prosentin alennuksella, tilaa lehdet joululahjaksi välittömästi ja säästä reilusti rahaa!

 

Muoti, terveys & kauneus -lehdet

Image: 5 numeroa vain 21€ + kaikille tilaajille lisäksi ilmainen iPadversio

Trendi: 8 lehteä ainoastaan 29,90 euroa + tilaajille lahjaksi Lumenen valokynä sekä clutch-lompakko tai toisena vaihtoehtona 4 lehteä vain 16,90 + tilaajalahjaksi Lumenen valokynä!

Eeva: 5 lehteä vain 25,20 euroa + kaupan päälle hieno koru

Kauneus & Terveys: 5 numeroa vain 21€ ja tilaajalahjaksi Lumenen kosmetiikkapaketti!

Voi Hyvin: 5 nroa 21€ + tilaajalahjaksi Wellnes- hyvän olon- kirja

 

Sisustus & koti -lehdet

Kotivinkki: 4 numeroa vain 15,90 euroa + tilaajille lahjaksi valitsemasi lahja

ViherPiha: 5 lehteä 21 euroa (norm. 37,90 €) ja tilaajalahjaksi Marimekon Salkopapu-huivi!

Talo& Koti: 8 lehteä 29 euroa + tilaajalahjaksi Santoku-veitsi!

Maku: 5 lehteä 21 euroa+ tilaajille lahjaksi vaaka!

 

Matkailulehdet

Mondo: 5 numeroa 31,50 euroa + lahjana vapaavalintainen matkaopas

Olivia lehti

Tyylin ja kauneuden lehti joululahjaksi äidille!

Olivia lehti on tyyliin ja kauneuteen keskittyvä lehti, joka sopii parhaiten hieman nuoremmille äidille joululahjaksi. Olivia lehdessä käsitellään tämän hetken kuumimpia tyylejä, kerrotaan tyylivinkkejä sekä meikkausvinkkejä että mitkä kauneudenhoitotuotteet ovat luotettavia. Olivia lehti on oiva lehti jos äitisi on vielä kiinnostunut seuraamaan muotia ja keskittyy tyyliin ja kauneuteen paljon. Tällä hetkellä olivia lehden tarjoukseen kuuluu todella halpa hinta sekä kaupan päälle saatava Make Up Store Lipgloss Pot -huulikiilto. Sekä osallistut 1000 euron arvoisen Mulberry laukun arvontaan. Tästä pääset tilaamaan Olivian

http://joululahjaideoita2014.fi – sivusto tarjoaa lisäksi joululahjat myös muille perheenjäsenille tai kenelle vaan helposti ja vaivattomasti ilman, että sinulla kuluu lahjojen etsimiseen tuhottomasti aikaa! Katso myös joululahja isälle -osio, josta löydät takuuvarmasti jotain kivaa isälle.