Joululahja isälle

Joululahjaideoita isälle – Mitä ostaa lahjaksi?

Isälle on usein vaikeata keksiä sopivaa joululahjaa. Joko kaikki tarpeellinen jo löytyy, tai sitten sopivaa lahjaa ei vain löydy. Etsimme kuitenkin muutamia hyviä joululahjavinkkejä, jotka saattavat kelvat isällekkin. Seuraavassa siis ideoita siihen mitä ostaa isälle joululahjaksi tänä jouluna. Joululahjat isälle löydät helposti alhaalta:

Soneran viihdepaketti + laajakaistayhteys

Soneran viihdepaketti ja Internet-yhteys – Klikkaa tästä

 

Viihdepaketti ja laajakaista isälle!

Sonera tarjoaa nyt ainutlaatuisen tarjouksen joka on voimassa vain 2014 vuoden lopppuun asti. Tarjous sisältää viihdepaketin, jonka avulla voit katsella telkkarista lähes mitä vain koskaan mieleen juolahtakaan ja lisäksi saat huippunopean Internet-yhteyden sisältäen asennuksen ja modeemin. Ja kaikki tämä siis vain 19,90 € / kuukaudelta, ensimmäisen vuoden ajan. Tätä tarjousta ei kannata missään tapauksessa jättää hyödyntämättä! Se toimii erinomaisesti joululahjana isännälle ja samalla koko perheelle. Lue lisätiedot tarjouksesta ja pistä viihdepaketti tilaukseen täältä!

 

Partakone isälle

Anna partakone lahjaksi isälle!

Remington partakone on johdoton ja pestävä partakone jonka pakettiin kuuluu säilytyslaukku ja puhdistusharja. Eli kaikki mitä isä tarvitsee parranajoa varten. Siinä on todella tarkka leikkuupituuden säätö ja kyseinen partakone oli aikanaan ensimmäinen euroopassa. Tämä partakone täyttää modernin isän toiveet parranajon suhteen. Se poistaa epätoivotut karvat tehokkaasti, kivuttomasti ja turvallisesti. CDonista löytyy myös kaikki elokuvat, musiikit sekä pelit. Myös elektroniikkaa, puhelimia sekä kodinkoneita on tarjolla heidän sivuillaan. Sieltä siis löydät muitakin lahjoja joista isä voisi pitää. tutustu CDonin muuhun tarjontaan tästä

 

Se ei ole vain kone – Kirja

Kirja koneista kiinnostaa!

Top Gear ohjelmasta tuttu Jeremy Clarkson on kirjoittanut todella ronskilla huumorilla maustetun kirjan metallikoneista, niiden viritetystä tekniikasta sekä niiden keksijöistä. Tätä kirjaa varten hän on ottanut mallit muunmuassa Rolls-Royce Phantomista ja AK47-rynnäkkökivääristä. Näitä vehkeitä ei yksikään isä voi millään tavalla vastustaa. Bookplus sivulla on todella paljon muitakin mielenkiintoisia kirjoja eri kategorioista. Tästä pääset Bookplusin etusivulle.

 

Canal Digital kanavapaketti

Ainutlaatuinen katselukokemus isälle!

Canal Digitalin ainutlaatuinen ja laadukas kanavapaketti on tarkoitettu jokaiselle isälle. Se on myös suomen laadukkain maksu TV-tarjoaja. Heillä on paras kuva- ja äänenlaatu heidän omien satelliittiensä ansiosta. Jos isä arvostaa todella tarkkaa hd kuvaa, Canal Digital on silloin täydellinen ja varteenotettava lahja isälle. Canal Digitalin ohjelmatarjontaan kuuluu niin elokuvat kuin urheilukin. Tästä pääset Canal Digitalin sivulle

Vastaavia kauppoja joista voi löytyä hyviä ideoita! Plustv.fi

 

Rannekello

Tikittävä joululahja isälle!

Keskisenkello.fi on täysin kotimainen kellojen verkkokauppa jonka sivuilta löydät sesongin tyylikkäimmät ja laadukkaimma rannekellot edulliseen hintaan isälle lahjaksi. Kello on todella hyvä lahja, koska rannekellojen suosio on todella suuressa kasvussa ja usein ostetaankin useita eri asusteisiin sopivia kelloja. Kaikki toimitukset toimitetaan litteässä pahvilaatikossa kotiovelle astin täysin ilman mitään kuluja. Tutustu tästä eri kellovaihtoehtoihin.

 

Elektroniikkaa joka lähtöön

E-Ville – Klikkaa tästä
Hauskaa elektroniikkaa isukille!

Isälle joka pitää elektroniikasta ja touhuaa sen parissa on E-ville sivuston tuotteet todella hyviä lahjoja. Tarvikkeita löytyy tietokoneeseen, puhelimeen sekä autoon. Tarvikkeiden lisäksi sivustolta löytyy jopa puhelimia todella edulliseen hintaan. Verkkokaupan tuotteet sijaitsevat Hong Kongissa joten tilaukset kannattaa tehdä rutkasti ennen joulua, jotta tuotteet kerkiävät tulla kotiin asti. E-Villen sivuille pääset tästä.

 

Lehti lahjaksi

Lehden parissa aika kuluu

A-lehtien lehtivalikoimasta löytyy varmasti isää kiinnostavia lehtiä. Heillä on todella monipuolinen ja laadukas valikoima tuoreimpia ja tunnetuimpia aikakausilehtiä. Viikkolehtien lisäksi valikoimasta löytyy erikoislehtiä muunmuassa sisustamisesta, mökkeilystä ja autoilusta kiinnostuneille. Lehtien tilaaminen on todella helppoa ja nopeaa ja usein heillä on lehdistä todella loistavia alennuksia ja tarjouksia. Tutustu Bonnierin tarjontaan tästä.

 

Varusteet ulkoiluun ja metsästykseen

Isälle lahjaksi metsästysvarusteita!

Isälle joka metsästää, ulkoilee tai retkeilee sopii hyvin MPYn tuotteet. Heiltä löytyvät kaikki mahdolliset varusteet kotiin, ulkoiluun sekä metsästykseen. Samalla kun saat isälle lahjan tuet vapaaehtoista maanpuolustyötä sillä kaikki tuotot menevät siihen. Heidän sivuiltaan löytyvät vaatetukset, veitset, turvatuotteet sekä tarvikkeita retkeilyyn. Eli anna näitä tarvikkeita lahjaksi isälle, joka haluaa lähteä seikkailemaan luonnon armoille. Tästä pääset MPYn sivuille

Etsi joululahjat myös ystävillesi tai muille perheenjäsenille helposti ja vaivattomasti joululahjaideoita2014.fi -sivun kautta suoraan verkon kautta. Olemme pyrkineet tekemään sivustosta mahdollisimman helppokäyttöisemmän ja valinneet sivustolle vain ja ainoastaan parhaimpia lahjaideoita mistä kuka tahansa tykkää.