Parhaat joululahjat miehelle 2014

Katso parhaat joululahjat miehelle alapuolelta:

Kaikki uusimmat elokuvat ja markkinoiden nopein Internet-yhteys!

Sonera tarjoaa nyt ennen näkemättömän tarjouksen tarjoten 19,90 € kuukausimaksua vastaan erittäin nopean Internet-yhteyden ja Soneran viihdepaketin, jonka kautta jokainen löytää sopivaa katsottavaa TV:stä mihin kellon aikaan tahansa. Paketti sisältää siis kaiken tämän ja lisäksi asennuksen sekä modeemin. Tarjous on voimassa vain vuoden loppuun asti. Lue tarjouksesta lisää Soneran sivuilta!

 

E-Ville – Isojen poikien leluja

Miehille sopii lahjaksi kaikenlaiset elekroniset härpäkkeet!

E-Villen valikoimasta löytyy erilaista pien-elektroniikkaa, mistä jokainen mies innostuu. Löytyy soittimia, radio-ohjattavia helikoptereita, 3d-laseja, hierovaa niskatyynyä sekä PAAAALJON muuta! Tutustu E-Villen valikoimaan tästä!

Vastaavia kauppoja joista voi löytyä hyviä ideoita! CDON.com

 

Kravatti.com – Solmioita miehille

Ajaton solmio on sopiva lahja tyylitietoiselle miehelle!

Kravatti on perinteinen ja tyylikäs miesten asuste. Harva mies tosin osaa ostaa itselleen useita, erilaisiin tilanteisiin sopivia kravatteja, mutta käyttäisi kyllä solmiota, jos vain kaapista sellaisia löytyisi. Hanki siis lahjaksi kravatti, johon mies on tyytyväinen Tutustu Kravatti.com sivustoon tästä!

Opettele myös kravattisolmun tekeminen! Näin teet kravatin – ohjeita kravatin solmimiseen.

 

Lisää ja parempia TV kanavia

Uudet TV-kanavat tuovat piristystä arkeen!

Canal Digital tarjoaa erilaisia kanavapaketteja riippuen siitä mitä haluaa katsella. CANAL+ Total tuo 23 kanavaa, jotka on suunnattu hyvien sarjojen ja elokuvien, sekä urheilun ystäville. PERHE HD tuo koko perheelle jotakin HD laatuna tietysti. Löytyy myös VIIHDE HD jossa pyörii HD laatuna yhdistettynä PERHE sekä TOTAL paketit. Canal Digital tarjoaa myös esim. URHO kanavapaketin jonka kautta pystyy katselemaan SM-Liigan otteluita, joten on varmasti mieluinen lisä jokaiselle suomijääkiekon ystävälle! Tutustu Canal Digitaliin tästä!

Vastaavia kauppoja joista voi löytyä hyviä ideoita! PLUS TV

Kirja on hyvä lahja lukuintoisille

Uusi kirja on aina mukava joululahja niille jotka pitävät lukemisesta!

Bookplussan kirjatarjonta on niin laaja, ettemme tässä ala edes mitään kirjoja suosittelemaan. Kirjoja löytyy aivan laidasta laitaan – on keittokirjoja, jännäreitä, tietokirjoja, oppaita, historiaa, luontoa jne. jne. jne. jne. Ei tarvitse kuin etsiä tarkoitukseesi sopiva! Tutustu Bookplus.fi:n tarjontaan tästä!

 

Miesten Tuoksut Edullisesti

Yksi erinomainen vaihtoehto miehelle joululahjaksi on valitsemasi hajuvesi/partavesi!

Naiset ovat tottuneet saamaan hyviä ja erilaisia tuoksuja lahjaksi, mutta harvemmin tästä miehet ovat päässeet nauttimaan. Oranssikauppa tarjoaa loistavan valikoiman erilaisia miesten tuoksuja todella edullisesti. Suosikkituoksut löytyvät helposti, ja mieskin on varmasti tyytyväinen laadukkaisiin tuotteisiin. Tuotteita löytyy muun muassa Lacoste, Giorgio Armani, Hugo Boss, Ralph Lauren sekä paljon paljon muuta! Tutustu Oranssikaupan valikoimaan tästä!

 

Koruhetkista löytyy mielenkiintoisia ideoita

Koruhetki on kattava lahjatavarakauppa, josta voi keksiä lahjoja moniin tarkoituksiin.

Viimeisin villitys Koruhetkissa on aivan erinomainen idea moneen tarkoitukseen. Avaimenperä johon voit kaiverruttaa valitsemasi valokuvan! Mies tavanomaisesti on hyvä hukkaamaan tavaroita, joten avaimenperä jollain tärkeällä kuvalla ehkä saattaisi pelastaa avaimen hukkumasta. Tutustu myös muihin koruhetkin tuotteisiin. – Koruhetki.fi

 

Euroclub tarjoaa lahjoja aikuiseen makuun

Euroclub on yksi parhaista aikuisviihdekaupoista internetissä.

Jos haluat varmistaa, että miehesi taatusti pitää saamastaan lahjasta, on Euroclub varteenotettava vaihtoehto. Intiimit hierontaöljyt, tuhmat tonttuasut tai muut hauskat eroottiset lahjat tekevät mieheen kuin mieheen vaikutuksen ja lahja otetaan mielihyvin vastaan. Joulu on usein stressaavaa aikaa ja tarjotessasi miehelle tavan rentoutua, koko joulu sujuu varmasti leveästi hymyillen. Tutustu Euroclubin tarjontaan tästä.

 

Sauhuton.fi – Elektroniset savukkeet

Sauhuton tarjoaa tupakoiville toisenlaisen ratkaisun.

Sauhuton.fi on johtava elektronisten savukkoiden internetkauppa Suomessa. Elektroniset savukkeet, eli E-Savukkeet ovat uusinta uutta tupakkarintamalla. Kyseinen sähkötupakka on elektroninen laite, joka jäljittelee oikeata tupakkaa. E-savuke tuottaa savun kaltaista höyryä, joka luo samankaltaisen kokemuksen kuin oikeata savuketta polttaessa. Tästä syystä E-savukkeet ovat erinomainen apu esimerkiksi tupakanpolton lopettamisessa. Näitä elektronisia savukkeita saa myös käyttää niissä tiloissa, joissa tupakoiminen on kiellettyä, koska laite ei muodosta muuta kuin vesihöyryä. Tutustu Sauhuton.fi tuotteisiin tästä!

 

Adventra – Ulkoilijan ja matkailijan lahjaparatiisi

Adventra tarjoaa erittäin laajan valikoiman tarpeellisia välineitä reissaajalle!

Adventran sivustolta löydät kaikkea mahdollista vapaa-ajan tarvikkeista matkailijan/reissaajan tarvikkeisiin. Esimerkiksi hyvä lahjaidea vois olla Isosteel termospakkaus, joka sisältää termospullon, 2 termosmukia sekä kätevän termoslaukun – ja nämä kaikki toimitetaan hienossa lahjapakkauksessa. Varsin oiva lahja kenelle tahansa ulkoilusta/mökkeilystä/talviaktiviteeteista pitävälle. Tämän lisäksi löytyy rinkkoja, reppuja, lumikenkiä, aktiiviurheilijalle tarkoitettuja kuvausvälineitä, navigointilaitteita, karttoja ja oppaita, valaisimia sekä paljon muuta aktiivireissaajalle sopivaa varustetta. Tutustu Adventran tarjontaan tästä.

 

Tieteen kuvalehti, Tuulilasi, Urheilulehti, Soundi tai vaikka Meidän Mökki

Markkinoilla on useita miehiä kiinnostavia lehtiä!

Hyvän lehden parissa viihtyy aina ja tarjonnasta löytyy juuri miehille sopivia vaihtoehtoja esimerkiksi Tuulilasi, Urheilulehti, Soundi, Meidän Mökki tai vaikka Football-lehti sekä monia muita. Näistä sitten vain sopivinta valitsemaan. Tutustu tieteen kuvalehteen tästä.

Vastaavia kauppoja joista voi löytyä hyviä ideoita! Sanoma Magazines.

 

Kelloa tarvii jokainen – erinomainen joululahja!

Kelloja.fi osoitteesta löytyy monipuolinen ja edullinen valikoima erilaisia kelloja!

Kello on tyylikäs perinteinen joululahja ja myös hyvin tarpeellinen. Keskisenkello.fi:n valikoima sisältää paljon erilaisia toinen toistaan tyylikkäämpiä rannekelloja, joista löytyy varmasti jokaiselle miehelle jotain mieleistä. Kauppa tarjoaa myös kelloja naisille, joten voit ostaa myös kellon lahjaksi naispuoliselle henkilölle. Tutustu Keskisen Kellon valikoimaan täältä!