Joululahjat vaimolle 2014

Mitä ostaa vaimolle joululahjaksi tänä vuonna?

Vaimo on yksi tärkeimmistä “lahjottavista” ja joululahjan ostamista vaimolle ei voi unohtaa tai jättää väliin – ainakaan ilman seurauksia! Tästä syystä kannattaa jo ajoissa alkaa pohtimaan, mitä omalle kullalleen ostaa joululahjaksi tänä vuonna. Erilaisia joululahjaideoita on kuitenkin monia joista valita, joten ei syytä huoleen. Erilaiset hajuvedet, vaatetukset, korut tai hemmottelutuotteet ovat oivia joululahjoja, joista lähes jokainen vaimoke varmasti pitää ja osaa arvostaa. Toivotamme hyvää joulua 2014 sekä onnellista uutta vuotta. Seuraavassa joululahjavinkkejä vaimolle.

 

Laadukasta ja eksoottista kosmetiikkaa vaimolle

Kauneudenhoitotuotteet netistä!

Yves Rocher tarjoaa todella laajan valikoiman kosmetiikkaa, kuten voiteita, hiustuotteita, hajusteita ja paljon kaikkea kauneudenhoitoon liittyviä tuotteita. Tutustu sen kattavaan verkkokauppaan ja tilaa joululahjat vaimolle netistä helposti ja nopeasti toimitettuna suoraan kotiovellesi. Yves Rocherin verkkokauppaan pääset tästä!

 

Kirjat, elokuvat, musiikki

CDONin verkkokaupasta löydät joululahjat vaimolle ja samalla koko perheelle! CDON tarjoaa kattavan valikoiman uusimpia elokuvia DVD:n ja Blu-rayn muodoissa sekä samoin laajan valikoiman musiikkia ja kirjoja. Tilaa joululahja vaimolle CDONin kautta!

 

Lehdet

A-Lehdet -uskomattomat joulutarjoukset – jopa 40% alennus kaikista lehtitilauksista!

Alhaalta löydät A-lehtien valikoimaa ja sen sivuilta löydät vielä paljon lisää muita lehtiä!

 

Sisustus- / kotilehdet

Kotivinkki: 4 numeroa vain 15,90 € + jokaiselle tilaajalle lahjaksi lahja, jonka voit itse valita!

Talo& Koti: 8 numeroa vain 29 € + tilaajalahjaksi Santoku-veitsi!

ViherPiha: 5 numeroa vain ja ainoastaan 21 € (normaalisti 37,90 €) ja lisäksi kakikile tilaajille lahjaksi Marimekon upea Salkopapu-huivi!

Maku: 5 numero ainoastaan 21 € + kaikille tilaajille lahjaksi vaaka!

 

Muoti- / terveys- / kauneuslehdet

Image: 5 numeroa vain 21€ + kaikille tilaajille lisäksi ilmainen iPadversio

Trendi: 8 lehteä ainoastaan 29,90 euroa + tilaajille lahjaksi Lumenen valokynä sekä clutch-lompakko tai toisena vaihtoehtona 4 lehteä vain 16,90 + tilaajalahjaksi Lumenen valokynä!

Eeva: 5 lehteä vain 25,20 euroa + kaupan päälle hieno koru

Kauneus & Terveys: 5 numeroa vain 21€ ja tilaajalahjaksi Lumenen kosmetiikkapaketti!

Voi Hyvin: 5 nroa 21€ + tilaajalahjaksi Wellnes- hyvänolon- kirja

 

Matkailulehdet

Mondo -matkailulehti: 5 lehteä vain 31,50 euroa + kaikille tilaajille lahjana vapaasti valittavissa oleva matkaopas!

 

Ekologisia Hyvinvoinnintuotteita

Vaimolle luonnontuotteita lahjaksi! Vaimo varmasti arvostaa ekologisuutta ja luonnollisuutta joten EcoDeal sivustolla kannattaa todellakin vierailla. Heiltä löytyvät niin raikkaat ja maistuvat luomuruuat, ihonhoitotuotteet, tuoksut, luonnolliset puhtaat pesuaineet ja todella paljon muuta puhtaan hyvänolon tuotteita! EcoDeal on kotimainen verkkokauppa ja heillä on todella laadukkaat ja monipuoliset tuotteet. Yli 49 euron tuotteet tulevat kotiisi ilman mitään postimaksuja tai muitakaan kuluja! Tästä Ecodealin sivuille.

 

Koruhetkin korut

Anna vaimolle joululahjaksi kaiverrettu koru! Koruhetki verkkokauppa on erikoistunut kuvalla tai tekstillä kaiverrettuihin koruihin ja avaimenperiin. He pystyvät kaivertamaan todella tarkkoja kuvia, mutta heiltä löytyy myös valikoima tuotteita ilman mitään valokuvia. Voit myös lähettää oman valitsemasi kuvan heille, jonka he kaivertavat valitsemaasi tuotteeseen. Tämä on erittäin hyvä vaihtoehto, kun mietit lahjaa vaimolle. Lähetät jonkin yhteisin, tai sinun omakuvan heille ja annat sen jouluna lahjaksi vaimollesi. Näin hän voi kantaa aina mukana muistoja teistä. Tästä pääset Koruhetkin sivuille.

 

Biotherm body lotion

Suihkugeeli ja 3 itseruskettavaa pyyhettä! Nyt saat Biotherm body lotion suihkugeelin ja kolme itseruskettavaa pyyhettä todella häikäisevään hintaan. Vain 0,99 euroa. Tämä on siis todella loistava lahja vaimolle. Ei kulu montaa sataa kalliisiin koruihin vaan saat hyvän lahjan halpaan hintaan ja vaimokin varmasti tykkää. Itseruskettavan pyyhkeen vaikutus kestää kahdesta kolmeen päivään ja sen vaikutus alkaa jo noin kahden tunnin kuluttua levityksen jälkeen ja kun suihkugeeliä käyttää itseruskettavan pyyhkeen kanssa niin vaimosi ihosta tulee silkkisen pehmeä! Tästä tutustumaan paremmin.

 

Lisää joululahja vinkkejä?

Etsitkö lahjoja myös muille läheisillesi kuin vaimollesi? Meiltä löydät vinkit myös muille perheenjäsenille niin kuin myös ystäville ja kenelle vaan. Katso etusivun joululahjaideoita2014.fi kautta parhaimmat joululahjaideat!