Parhaat joululahjat vanhemmille 2014

Mitä ostaa joululahjaksi omille vanhemmille?

 

Vanhemmille joululahjan hankkiminen on usein välttämätöntä ja kohteliasta, vaikkei niin olisikaan kova ostelemaan joululahjoja. Onneksi tämä tehtävä on usein suhteellisen helppo, sillä valikoimaa piisaa josta valita. Vanhemmat eivät yleensä ole turhan nirsoja ja esimerkiksi lehtitilaus tai kanavapaketti ovat oivia joululahjaideoita vanhemmille lahjaa etsiessä. Seuraavassa muutamia joululahjavinkkejä. Voit myös ostaa lahjat erikseen vanhemmille, joululahjat äidille löytyvät niin alhaalta kuin muistakin osioista ja sama pätee hakusessa on joululahja isälle.

 

Sanoma Magazines, lehdet jokaiselle

Vanhemmille lehtitilaus lahjaksi!

Sanoma Magazines sivustolta löydät kattavan valikoiman erilaisia aikakausilehtiä joista varmasti löytyy jokin joka sopii vanhemmilesi. Lehdissä on todella usein loistavia tarjouksia joita kannattaa myös tarkkailla ja käyttää hyväksi. Vanhemmille sopivia lehtiä löytyy useita. Lehdet ovat todella mielenkiintoisia ja niissä puhutaan asiaa ja niistä löytyvät erilaiset niksit riippuen lehdestä. Lehtien mukana saa usein myös toisen valitsemasi lehden näytenumeroita joten kannattaa valita tämä toinenkin lehti vanhempien mieltymysten mukaan. Useimmat lehdet ovat tarkoitettu niin miehille kuin naisillekkin joten ei tule mitään ongelmaa ettei toiselle osapuolelle kiinnostaa tekstiä löytyisi lehdistä. Sanoma Magazines lehdet ovat siis erittäin mukava joululahja vanhemmille, jotka pitävät lukemisesta ja yhteisistä hetkistä tekemisen saralla. Tästä Sanoma Magazines sivuille.

 

Canal Digital – Parasta viihdettä

Anna lahjaksi vanhemmille yhteinen TV-paketti

Canal Digital TV paketti sopii todella hyvin lahjaksi vanhemmille jotka tykkäävät viettää iltaa kaksin katsellen televisiota. Canal Digitalilta löytyvät kanavapaketit jokaiseen makuun sarjoista ja elokuvista lähtien. Kanavapaketin voit itse räätälöidä vanhempiesi tarpeiden ja mielenkiinnon kohteiden mukaisesti Canal Digital tarjoaa myös maamme parhaan mahdollisen HD katseluelämyksen heidän omien satelliittiensä avulla. Canal Digitalilta ei ohjelmat lopu kesken sillä heiltä löytyy todella mielenkiintoisia ja ajankohtaisia sarjoja, dokumenttejä sekä elokuvia. Ilahduta siis vanhempia jouluna Canal Digital TV paketilla. Tilaa Canal Digital tästä.

 

Koruhetki – Kaiverrettuja koruja

Anna kuvalla kaiverrettu koru lahjaksi vanhemmille!

Koruhetki sivustolla voit tilata korun tai avaimenperän johon on kaiverrettu valitsemasi kuva. Koruhetki on täysin kotimainen verkkokauppa jonka tuotteet ovat erittäin tyylikkäitä ja laadukkaita. Voit valita kuvan joko koruhetki sivuston valmiista kuvapohjista tai ladata koneeltasi sivustolle täysin oman kuvan. Voit esimerkiksi ladata sivustolle kuvan vanhempiesi jälkikasvusta ja teettää siitä molemmille koru tai avaimenperä ja antaa sen joululahjaksi vanhemmille. Tämä on mielestäni todella omaperäinen ja mukava lahja josta varmasti vanhemmat yllättyvät ja ilahtuvat todella paljon. Koruhetki sivuston korut ja avaimenperät ovat edullisia ja ne toimitetaan nopeasti ja sulavasti kotiovelle asti. Tästä pääset koruhetkin sivuille.

 

Bookplus kirjojen verkkokauppa

Lahjaksi vanhemmille kirja!

Bookplus on kirjojen verkkokauppa, jonka tuotevalikoima on laaja ja monipuolinen. Heidän tuotteensa ovat laadukkaita ja edullisia. Kirjoja löytyy lähestulkoon joka lähtöön, joten kirja on hyvä vaihtoehto joululahjaksi vanhemmille. Vanhemmille voi ostaa joko molemmille omat kirjat tai sitten yhteisen kirjan, kunhan kirjasta ei tule tappelua, että kumpi lukee ensin. Kirjavalikoimasta löytyy dekkareita, romanttisia kirjoja, thrillereitä ja kauhukirjoja eli valikoimaa kyllä löytyy. Bookplusin sivuille tästä.

Katso myös erikseen joululahja isälle tai vaihtoehtoisesti joululahja äidille sivuston osioista, jotka ovat keskittyneet erikseen näihin. Löydät takuuvarmasti lahjat useaan eri makuun ja lähes kaikille!