Joululahjavinkit

Joululahjavinkit 2014 – Mitä hankkia joululahjaksi lähimmäisillensä?

Jokaisena jouluna kaipaa aina jouluvinkkejä lahjojen ostoon!

Tämä joululahjaideoita2012.fi -sivuston osio tarjoaa muutamia hyviä joululahjavinkkejä 2012 vuoden joululle. Joulu on antamisen aikaa ja oikeiden lahjojen ostaminen oikeille ihmisille on usein vaikeaa ja hankalaa. Kaikilla joko on jo kaikke eivätkä he halua lahjaksi mitään, ainoat ideat mitä tulee mieleen ovat perinteisiä ja tylsiä joululahjoja tai sitten valinnanvaraa on liikaa, etkä osaa päättää mitä ostaisit. Tällä sivulla koitamme hieman avittaa siinä miten joululahjojen ostamiseen tulisi suhtautua sekä mitkä ovat parhaat joululahjavinkit tänä vuonna.

 

Itse tehdyt joululahjat! – Joululahjavinkit osa 1

Itse tehty joululahja kertoo siitä, että lahjansaaja on sinulle tärkeä!

Itse tehty lahja on yleensä aina merkityksellisempi kuin kaupasta ostetut tusinatuotteet. Lahjansaaja tietää, että olet nähnyt vaivaa lahjan eteen ja tehnyt lahjan varta vasten juuri hänelle, etkä vain kipaissut joululahjaa lähimmästä giftshopista. Kannattaa kuitenkin muistaa, että myös itsetehdyn joululahjan olisi hyvä olla jotenkin “osuva”, käytännöllinen sekä laadukas. Jos esimerkiksi sinulla ei ole hajuakaan neulomisesta, unohda villapaidan tekeminen – vaikka ajatus lahjassa yleensä onkin tärkeintä, olisi mukavaa että joululahja olisi edes hieman mieleinen, mutta lahjansaaja tuskin tulee kovin pahasti vinksahtanutta villapaitaa käyttämään.

Hyviä itsetehtyjä joululahjoja mainitakseni, on esimerkiksi itsetehty joulukalenteri. Riippuen siitä kenelle se tulee, voit suunnitella sen erilailla. Lapselle itsetehdyssä kalenterissa voi olla kaikkea pientä mukavaa, kuten karkkeja, leluja, erilaisia toivomuksia jne. jne. Miehelle/poikaystävälle suunnatessa sieltä voi löytyä erilaisia palveluksia ja mukavuuksia, ehkä jopa sensuelleja kuvia itsestäsi. Vain mielikuvitus on rajana!

Miehelle tai poikaystävälle joululahjaa ideoidessa myös itsetehty vuosikalenteri on kestosuosikki. Otat itsestäsi hyviä, hauskoja ja silmää miellyttäviä kuvia joka kuukaudelle ja teetät niistä kalenterin johon voit vaikka valmiiksi kirjoitella tärkeitä päiviä jottei mies unohtaisi niitä.Eirikuva voi auttaa tässä asiassa. Valokuvista saa paljon muutakin persoonallista ja osittain itsetehtyä ja tälläistä nykyteknologiaa kannattaakin käyttää hyväksi.

Muita hyviä itsetehtyjä joululahjoja on esimerkiksi itsetehdyt lahjakortit esimerkiksi hierontaan, lastenhoitoon, siivoukseen, illalliseen, rentoutumiseen tai mihin ikinä keksitkään. Neulontataitoisen on tietysti helppo tehdä kaikkea lapasista villapaitoihin. Käsityötaitoisen on muutenkin helppo askarrella monenlaisia joululahjoja. Puusepäntaitoinen voi myös rakennella vaikka kenkätelineen, naulakon tai mitä tahansa lahjansaaja tarvitseekaan.

Lopuksi vielä, itsetehty joululahja saa aina lahjansaajan hymyilemään ja osoittaa aitoa välittämistä lahjansaajaa kohtaan. Itsetehty joululahja tulee usein myös halvemmaksi kuin kaupasta ostetut. Ei siis muuta kuin ideoimaan ja työstämään!

 

Yritä hankkia persoonallinen lahja – Joululahjavinkit osa 2

Vaikka et itse lahjaa tekisikään, yritä hommata persoonallinen lahja tusinatavaroiden sijaan.

Persoonallinen lahja on sellainen, joka on valittu juuri tietty henkilö mielessä eikä myöskään ole aivan tavallinen tusinatavara. Monista perinteisistäkin lahjoista saa persoonallisia hieman panostamalla. Voit esimerkiksi itse koristella ostamiasi tavaroita tai sitten käytät lahjojen etsimiseen hieman tavallista enemmän aikaa, ja etsit ehkä myös sellaisista paikoista, joista et normaalisti kävisi lahjoja etsimässä. Kirpputoreilta voit tehdä mahtavia löytöjä ja löytää uniikkeja joululahjoja. Kynttilöitäkin on esimerkiksi todella monenlaisia, ei tarvitse ottaa ensimmäistä lahjapakkausta joka Citymarketista eteen tulee, vaikka se helppoutensa takia houkuttaisikin.

Käytä siis hieman aikaa ja ajatusta joululahjojen ostoon! Tällä tavoin löydät täydellisen ja hyvän joululahjan kenelle tahansa. Katso sivuston kautta kaikki joululahjavinkit isälle, äidille tai kenelle tahansa. Olemme yrittäneet koota sivustolle mahdollisimman hyviä ideoita koskien joululahjoja ja miettineet asiat hyvin pitkälle, jotta lahjat olisivat kaikille mahdollisimman mieluisia!