Mitä ostaa joululahjaksi lapselle

CDON – kaikki lasten DVD- & Blu-ray -elokuvat sekä laaja leluvalikoima!

CDON tarjoaa kaikki uusimmat lasten elokuvat ja luonnollisesti myös laajan valikoiman muita elokuvia DVD- ja Blu-ray -muodoissa. Lisäksi löydät musiikkia joka lähtöön, leluja, elektroniikkaa, puhelimia ja tietokone- sekä konsolipelejä. CDONilta löydät siis joululahjat koko perheelle ja moneen eri makuun! CDON tarjoaa nyt palautusoikeuden 17. tammikuuta asti, joten mikäli tuote ei syystä tai toisesta olekaan sinun juttu, niin voit palauttaa sen ja saat rahat takaisin. Tutustu CDONin verkkokaupan valikoimaan ja tilaa joululahjat lapsille ja koko perheelle!

 

Aku Ankka viikkolehti

Humoristista lukemista lapselle! Aku Ankka on keskiviikkoisin ilmestyvä humoristinen viikkolehti. Lehden päähenkilö Aku on maailman epäonnisin ankka ja hänelle aina sattuu ja tapahtuu kaikkea mahdollista. Akun ympärillä pyörii myös muita mielenkiintoisi hahmoja kuten Roope ankka kuka on maailman rikkain ankka sekä Hannu Hanhi joka on maailman onnellisin hanhi ja sattumoisin myös Akun serkku. Aku Ankka lehti on aika kallis lehti, mutta näin joulun alla löysin tarjouksen jota ei enään kalliiksi voi sanoa. Tämä lahja on nauruja herättävä ja hymyilyttävä lahja, joka ei aivan heti lopu. Tästä tilaamaan Aku Ankkaa.

 

Lekmer – Netin suurin lelukauppa

Leluja kaiken ikäisille lapsille! Lekmer on internetin suurin ja monipuolisin lasten lelukauppa. Heillä on yli 10 000 tuotetta varastossa ja todella nopeat ja vaivattomat toimitukset. Lekmer on myös todella tunnettu lelujen verkkokauppa ja näin ollen todella turvallinen ja luotettava. Tuotteet ovat lapsille suunnattuja joten mitään liian pieniä osia mitä lapsi voisi niellä niistä ei löydy. Myöskin vanhempien kukkaro ei kuihdu liikaa Lekmerillä asioidessa sillä tuotteet ovat todella edullisia joihinkin muihin lelukauppoihin verrattuna. Tutustu Lekmerin valikoimaan tästä.

 

Lasten tavaratalo – Lelufantti

Lelufantilta löydät kaikenlaista jännää josta lapset varmasti pitävät. On nukkeja, pelejä, autoratoja, kehittäviä sekä luovia leluja, pehmoleluja sekä lähes kaikkea mitä kuvitella saattaa – ehkä enemmänkin. Saat kätevästi tuotteet kotiisi muutamassa arkipäivässä. Lelufantin valikoimaan pääset tästä.

 

Lahja netistä koko perheelle!

Osta lahjat verkon kautta kaikille vaivottomasti, olemme pyrkineet sivustollamme kaivamaan etsimään kaikki parhaat joululahjaideat niin, että kenenkään ei tarvitse enää kärvistellä ja tuskailla miettiessään mitä ostaa joululahjaksi 2014 vuonna. Tutustu muihin joululahjavinkkeihin etusivullamme joululahjaideoita2014.fi ja osta paras joululahja 2014!