Tyttöystävälle joululahja

Joululahjaideoita tyttöystävälle – Mitä ostaa joululahjaksi vuonna 2014?

 

Tyttöystävä, tai vaimo, on yksi niistä joille lahjan hankkiminen on erittäin suotavaa, jopa välttämätöntä. Lahjan arvolla ei usein ole mitään merkitystä, tärkeintä on se, että muistaa omaa kultaansa mukavalla joululahjalla. Toiset arvostavat käytännöllisiä lahjoja, joista on oikeasti hyötyä sekä iloa – toisille riittää ei-niin-käytännöllinen, romanttinen lahja josta tulee hyvä mieli. Kannattaa siis jo ajoissa miettiä, millaisesta lahjasta oma tyttöystävä pitäisi ja mitä hän arvostaisi. Vaihtoehtoja erilaisille lahjoille on monia ja seuraavassa onkin muutamia joululahjavinkkejä tyttöystävälle.

 

Pretty.fi – kosmetiikkaa naisille!

Pretty.fi tarjoaa mielettömän valikoiman erilaista kosmetiikkaa kaikille. Löydät kynsi-, hius- ja vartalonhoitotuotteet sekä paljon meikkitarvikkeita. Eikä tässä vielä kaikki, löydät myös paljon huulten ja kasvojenhoitoon tarkoitettuja tuotteita! Tilaa joululahjat Prettyn kautta, tavarat toimitetaan kotiovelle jo seuraavana päivänä! Tutustu Pretty.fi:n laajaan kosmetiikkavalikoimaan täältä!

 

Kenkien verkkokauppa naisille

Jokaiseen jalkaan sopii kauniit kengät! Brandos on Suomen suurin kenkien verkkokauppa. Valikoimasta löytyy kymmeniätuhansia kenkämalleja sekä yli kolmesataa tuotemerkkiä. Voit tilata kengät suoraan kotiisi sovitukseen ilman minkäänlaisia postimaksuja tai kuluja. Voit myös palauttaa kengät takaisin Brandosille, jos kengät eivät jostain syystä sovi tyttöystävälle. Brandosin valikoimasta löytyy myös kenkiä miehille ja lapsille. Tutustu brandosin kenkiin tästä.

Vastaavia kauppoja joista voi löytyä hyviä ideoita! Heppo.fi

 

Yves Rocher – kauneustuotteita!

Kauneustuotteet kauniille tyttöystävälle! Yves Rocherin verkkokauppa tarjoaa mahtavat valikoimat kaikenlaista kosmetiikkaa, tuoksuja ja eksoottisia ihonhoitotuotteita, löydä paras joululahja tyttöystävälle täksi jouluksi Yves Rocherilta. Kauppa on erikoistunut erityisesti kosmetiikkaan ja sieltä löytyy hieman kalliimpia tuotteita, jotka soveltuvat erinomaisesti joululahjaksi naispuolisille henkilöille. Tutustu Yves Rocherin tuotteisiin tästä!

 

Taitaen tehtyjä kotimaisia käsitöitä

Kotimaiset taitaen tehdyt käsityöt! Taitaentehdyt sivustolta löydät erilaisia lahjoja tyttöystävälle. Sivulta löydät esimerkiksi villasukkia, tohveleita ja koruja. Uniikkeja ihania ja lämpimiä lahjoja joista tyttöystävä varmasti ilahtuu. Taitaentehty sivustolta löydät myös sisustusinnokkaalle tyttöystävälle lahjan. Heiltä löytyvät sisustuslahjat ovat myös kotimaista käsityötä ja niitä on jokaiseen lähtöön kuten kattaukseen, olohuoneeseen, keittiöön sekä saunaan. Tutustu taitaentehty sivustoon tästä.

 

Rakkaudesta hyvinvointiin – Ecodeal

Diili jossa yhdistyvät hyvä olo, aitous, laatu ja egolokisuus! Ecodealiltä löydät lahjan tyttöystävälle joka arvostaa egolokisuutta. Ecodeal tarjoaa sinulle laadukasta ja maukasta luomuruokaa, luonnonkosmetiikkaa, ekologisia pesuaineita sekä muita puhtaan hyvän olon tuotteita. Tuotteissa yhdistyvät puhtaus ja luonnonmukaisuus. Yli 49 euron ostokset lähetetään postikuluitta lähimpään postiisi. Ecodealin valikoimaan pääset tästä.

 

Duetto – Muotia, merkkivaatteita ja hyvää fiilistä

Muodikkaita merkkivaatteita tyttöystävälle! Duetto on suomalainen muotikauppa jonka valikoimasta löydät trendikkäitä ja tyylikkäitä asusteita ja vaatteita tyttöystävälle joka lähtöön. Tuotevalikoimasta löydät muunmuassa juhlavaatteita, takkeja, hameita sekä muita vaatetuksen ohelle tärkeitä tavaroita kuten koruja, kelloja sekä vöitä. Duetto sivulla on myös käynnissä facebook kilpailu josta voit voittaa jopa 500 euroa joulurahaa itsellesi! Tutustu tarkemmin duetton valikoimaan tästä.

Lopuksi

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2014! Tässä tämän hetkiset joululahjat tyttöystävälle. Toivottavasti jotkin yllä olevista lahjoista ovat hyviä juuri sinun tyttöystävällesi, mutta jos keksit tai löydät lisää hyviä ideoita otathan yhteyttä kaavakkeen kautta. Siis vielä kerran hyvää joulua ja romanttisia hetkiä tyttöystäväsi kanssa.